Maybritt van Luttikhuizen (13-07-1974)

Wat is je rol binnen het bestuur?
Ik ben de penningmeester.

Dans je zelf nog?
Jazeker, Op maandagavond train ik bij Perfect Selection. Na een aantal jaar met weinig leden (en in 2018 zelfs een kleine stop) zijn we nu met een grote groep enthousiaste meiden. Superleuk om weer met zijn allen een gave dans neer te zetten en veel plezier te hebben.Deel uit te maken van een supergezellige groep waarin het groepsgevoel centraal staat. Een grote (dans)familie .. van jong tot oud.

Welke dans vind je het leukste die je ooit gedaan hebt en bij welke groep was dat? De De dans tijdens de demo 2019. Stonden we in 2018 maar met een paar dames op het podium ons afscheid aan te kondigen, konden we in 2019 terugkomen een podium vol danseressen. Daarnaast een superleuke dans op voor ons een behoorlijk niveau. Was een kick dat we dit konden neerzetten.

Wat vind je leuk aan Let’s Dance?
Deel uit te maken van een supergezellige groep waarin het groepsgevoel centraal staat. Een grote (dans)familie .. van jong tot oud.

Wat wil je nog kwijt?
Dat ik hoop dat we nog meer dansers erbij mogen krijgen, zeker ook voor de wedstrijdgroepen. Zo trots altijd om onze leden op het podium te zien stralen … dat verdienen ze!

Heb je nog vragen aan Maybritt, neem dan hier contact met haar op.