Update 11 mei 2021

Als de cijfers rondom het Coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen, wil het kabinet per 19 mei de tweede stap in het versoepelen van de maatregelen zetten, inclusief versoepelingen voor binnen- en buitensport.
Maandag, 17 mei wordt definitief bepaald of onze jeugdleden t/m 17 jaar weer binnen mogen trainen. En de volwassenen buiten kunnen gaan opstarten. Zodra dit bekend is, stellen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte, vanaf wanneer we weer starten met de trainingen binnen en voor de volwassenen buiten. Informatie over de startdatum volgt via de groepsapp van de trainsters.
De vereniging houdt zich uiteraard aan de protocollen van de Rijksoverheid en de gemeente. Soms moeten we daar nog een aantal dagen op wachten. Maar we willen niets liever dan zodra het veilig mogelijk is weer binnen danstrainingen aanbieden.

Update 23 februari 2021

Wederom een verlenging van de lockdown. De lessen gaan online opstarten. Ook wordt er nu naar de mogelijkheden van buiten trainen gekeken. We zijn nog in afwachting van wat antwoorden en hopen dat weer buiten gezamenlijk te kunnen dansen. Wel uitsluitend als de weersomstandigheden dit toelaten.

Update 2 februari 2021

Wederom een verlenging van de lockdown. De lessen gaan nu niet eerder opstarten dan 4 maart 2021.

Update 16 januari 2021

Dinsdag 12 januari was het hoge woord eruit. De lockdown is met 3 weken verlengd. En wel t/m 9 februari a.s. En zeker belangrijk: we zijn er nog niet! Allemaal heel begrijpelijk, maar wat betekent dit nu allemaal voor onze vereniging?
Na de persconferentie heeft het bestuur weer (skype) bij elkaar gezeten en hebben we noodzakelijke beslissingen moeten nemen. Alles met pijn in ons verenigingshart, maar wel kijkend naar het nieuwe seizoen en wat dat ons allemaal gaat brengen.
Demofilm: Na 3 verplaatsingen hebben we besloten de demofilm niet meer op te nemen.
Het thema Let’s Music All blijft staan voor de komende demo in december 2021, zodat al het harde werk niet voor niets is geweest.
Wedstrijden: De wedstrijdgroepen hebben ook niet de tijd gehad om een dans neer te zetten, waarbij de groepsdynamiek (veiligheid, afstand en nabijheid, commitment) niet tot zijn stand is gekomen. En dat is een eerste vereiste om de groepen bij wedstrijden hun kunnen te laten zien. Om meerdere redenen hebben we besloten niet meer deel te nemen aan de wedstrijden voor het resterende seizoen.
De leden zijn allemaal geïnformeerd middels de nieuwsbrief.

Update 14 december 2020

Zo blij we waren, dat we weer mochten trainen. Zo jammer is het dat we niet meer mogen trainen vanwege de lockdown. Begrijpelijk vinden wij het wel. Met deze lockdown betekent het dat onze kerstvakantie direct is ingegaan en dat de trainingen niet eerder dan 21 januari weer gaan opstarten. Mocht er iets veranderen aan de lockdown (verlenging of anders) komen we weer op de lijn. Blijf gezond.

Update 17 november 2020

Beste iedereen!
WE MOGEN WEEEEEEER!!!!
Onvoorstelbaar blij zijn we om de lessen weer op te pakken. De lessen gaan weer starten m.i.v. donderdag 19 november zoals voor de strengere lockdown. En zoals minister de Jonge al aangaf: bewegen is gezond. Dus gaan we er met zijn allen weer tegenaan. Tot donderdag, zaterdag en maandag.

Het kabinet is dinsdag 3 november met een aanscherping van de huidige maatregelen gekomen. Één aanscherping raakt onze vereniging en dat is het verbod op de groepslessen. Wij zullen dan ook geen trainingen meer hebben voor een periode van 2 weken. Daarna zullen de lessen automatisch weer opstarten zonder tegenbericht. Geen lessen dus voor Let’s Dance m.i.v. donderdag 5 november t/m woensdag 18 november. De lessen starten dus weer m.i.v. donderdag 19 november, tenzij de maatregelen worden verlengd.

Voor het bestuur is het niet zomaar een keuze. Het is ook allemaal verwarrend genoeg. De Muzenval moet ook weer dicht en daar trainen ook groepen. En op de site van overheid.nl wordt gesproken over alle groepslessen zijn verboden. Teamsporten (Voetbal, volleybal) mogen doorgaan tot 18 jaar. Wij vallen onder groepslessen (dansscholen) en hebben als bestuur daarom besloten alle lessen voor 2 weken on hold te zetten. Als bestuur hebben we nu het zekere voor het onzekere genomen. De ene groep wel en de andere groep niet trainen is niet wat we voorstaan.