“De Spotlight weken”

De Spotlight trainingen worden gehouden tijdens les van de trainingsgroep. Eigen trainsters en wedstrijdtrainsters (behorende bij leeftijdscategorie) verzorgen de les. Het doel hiervan is om in een veilige ontspannen sfeer een “auditieles” te verzorgen, doordat eigen trainsters aanwezig zijn.
Ben je lid van een trainingsgroep en je wil mee doen? Dan kun je je inschrijven bij je eigen trainsters.
Ben je geen lid van Let’s Dance en je wil mee doen? Dan kun je je inschrijven via het mailadres: info@lets-dance.nl
Zodra je bent ingeschreven krijg je ruim van te voren te horen wanneer je verwacht wordt, hoe laat je verwacht wordt en waar je moet zijn.

Wanneer kun je je opgeven voor een wedstrijdgroep?

Bubbles: je bent op 01-04-2019 minimaal 6 jaar.
Shine: je bent op 01-04-2019 minimaal 9 jaar.
Swing: je bent op 01-04-2019 minimaal 12 jaar.
X-Treme: je bent op 01-04-2019 minimaal 15 jaar.
Temptation: je bent op 01-04-2019 minimaal 18 jaar.

Inschrijven kan tot 1 maart!

Gezien de leeftijden op dit moment in de trainingsgroepen zijn de Spotlight weken vanaf de leeftijdsgroep X-Treme in de les van de wedstrijdgroepen. Deelnemers van de Spotlightweek voor deze groepen komen naar de training van Swing, X-Treme of Temptation.
De trainsters die de les verzorgen zijn de beoordelaars. Zij letten op je Presentatie, Choreografie, Technieken, Muzikaliteit en Uitstraling.

Voor de wedstrijdleden:
De trainsters van de volgende wedstrijdgroep komen bij jongere groep een les geven, ook daar zijn de trainsters die de les verzorgen de beoordelaars.
Wedstrijdleden moeten 1 maart definitief doorgeven of ze doorgaan of niet. Dit is belangrijk voor de samenstelling van de wedstrijdgroep voor het komende seizoen.

Data:
Voor de wedstrijdleden is de spotlight week op maandag 11 en donderdag 14 maart.
Voor de trainingsgroepen en nieuwe deelnemers is de spotlight week op donderdag 21 maart.

Ga je door of niet?

De trainsters van de wedstrijdgroep waar je eventueel in komt te dansen bellen zelf naar jou of je ouders of je wel of niet door bent naar de wedstrijdgroep. Binnen een week zal er gebeld worden.