Hoewel we de winter nog in moeten gaan is het alweer tijd om over de zomer na te denken.

Let’s Dance gaat weer op zomer(dans/gym)kamp en wel van zondag 12 juli 2020 t/m zaterdag 18 juli 2020. Je kunt mee met je (dans/gym)vriendinnen en/of (dans/gym)vrienden, je eigen vriendinnen en/of Zomerkampen - Letters kleur met gympiehoofd erbovenvrienden, neefjes en nichtjes, iedereen is welkom. Het Zomerkamp heeft elk jaar weer een nieuw thema. Het thema van dit jaar is “ZOKA, daar zit muziek in”. Ben je er klaar voor en wil je met de muziek mee? Schrijf je dan maar gauw in! Wat houdt een kamp precies in?

Kampweek:
Iedere kampweek begint op zondag vanaf 14.30 uur met om 16.00 uur de grote opening. De zaterdag daaropvolgend is de sluiting om 11.00 uur. De sjokaas (superjongerenkamp 6-8 jaar) gaan op kamp van woensdagmiddag tot zaterdag.

Programma (wat doe je allemaal op kamp):
Het zomerdanskamp onderscheidt zich van de andere zomerkampen, doordat er bijna iedere dag (en niet 1x per week zoals bij het gewone zomerkamp (=recreatie) ) een dansprogramma wordt aangeboden. Bij het zomergymkamp ga je elke dag de turnhal in.
Op het moment dat de deelnemers niet in de danszaal/turnhal zijn, nemen zij deel aan het recreatieprogramma, bijv. bosspelen, speurtochten, zwemmen enz. Het recreatieprogramma wordt verzorgd door twee recreatiestafleden en het dansprogramma door de speciaal hiervoor aanwezige dansstafleden. In de turnhal staan de gymstafleden ondersteund door gymleiding. De leiding is de hele week bij de kinderen.

Kampvoorzieningen:
Het kampterrein bevindt zich midden in de bossen van Beekbergen. De deelnemers worden ondergebracht in grote tenten voor ± 10 personen. 5 tot 10 tenten zijn zo gerangschikt dat ze een dorp vormen. Gegeten wordt aan grote tafels in het dorp. Het eten wordt bereid door professionele koks. Op het terrein zijn verder aanwezig: de blokhut (een soort kantine), een amfitheater, een administratie met EHBO-ruimte en ziekenboeg, een toilet- en een douchegebouw. Meer informatie is te vinden op www.zoka.nl, ook voor een weekindruk!

Kosten:
Superjongerenkamp (Sjoka – halve week 6-8) € 110,50.
Jongeren- (Joka 8-10 jaar), Tiener- (Tika 10-12 jaar), Midden- (Mika 13-15 jaar) en Ouderenkamp (Ouka 16-18  jaar) € 208,00 voor het zomerkamp en € 241,00 voor het zomerdans/gymkamp.

Sinds vorig seizoen betalen de ouders zelf aan de zomerkampen. Als vereniging geven we alleen de deelnemers nog maar op. Na opgeven en inschrijven bij de zomerkampen zal er direct betaald gaan worden. Standaard zal er een leidingtoeslag van € 20,00 gevraagd worden. Indien wij als vereniging leiding hebben kunnen leveren zal dit bedrag door ons als vereniging retour gestort worden.

Inschrijven:
Inschrijven kan vanaf 1 december 2019. Opgeven voor het zomer(dans/gym)kamp kun je doen middels het contactformulier. Geef daarbij aan dat je je opgeeft voor het zomerkamp (zonder dansen of turnen), het zomergymkamp (met turnen) of het zomerdanskamp (met dansen). Voor het Sjoka is geen dans/turnkamp. Wil je meer informatie over de zomerkampen? Neem gerust contact op met Edwina, zij kan je er alles over vertellen! Daarbij zal zij zelf ook aanwezig tijdens de zomerkampweek.