Wat is je rol binnen Let’s Dance?

Janne van den Heuvel (05-04-2004)

Trainster Dance Power.

Hoe lang geef je al training?
ik geef training sinds april 2018.

Dans je zelf ook nog?
Ik dans zelf bij de wedstrijdgroep X-Treme.

Welke dans vind je het leukste die je ooit gedaan hebt en bij welke groep was dat?
Dat was in het jaar 2015-2016 bij Shine, in deze dans zat zoveel power en ik kon er al mijn energie in kwijt!

Wat vind je leuk aan Let’s Dance?
het is een vereniging die zorgt dat iedereen het tijdens het dansen naar zijn zin heeft. ook vind ik het leuk dat Let’s Dance in Eersel zelf te zien is, zoals bij het PLAY festival of de zittingsavonden.

Wat wil je graag nog kwijt?                                                                                                                                                Dat ik er weer superveel zin in heb om dit jaar training te geven, en ik mijn best ga doen op een leuke dans.