Dansvereniging Let’s Dance heeft ongeveer 150 leden verspreid over 3 wedstrijdgroepen en 8 trainingsgroepen. Lijkt het je leuk om ook bij ons te komen dansen?

Hieronder vind je alle informatie over de wedstrijdgroepen en trainingsgroepen. Ook leer je onze trainsters kennen via de groepspagina’s. Mocht je opmerkingen en/of vragen hebben klik dat hier om contact met ons op te nemen. Meer informatie nodig? Dan kun je ons informatieboekje raadplegen.

Trainingsgroepen

De 8 trainingsgroepen dansen een uur per week en werken toe naar hun jaarlijkse optreden op de demo in december. Ook met een tussentijdse ledendemo laten de trainings- en wedstrijdgroepen aan elkaar zien waar ze staan tijdens de trainingen. Daarnaast worden optredens in en rondom het Eerselse ook verzorgd door de groepen Amuzing tot en met Fiësta. Onze peuters en kleuters de Twinkle Stars zullen ook vast wel eens een podium gaan betreden.

De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd. De leeftijdsgrens wordt per jaar bepaald, afhankelijk van de dansende leden. Na de demo en/of zomervakantie wordt aan de oudste leden (indien van toepassing) gevraagd om naar een oudere groep te gaan.

Inschrijving kan door middel van je aan te melden middels het aanmeldformulier. Je geeft je op voor 2 gratis proeflessen. Daarna kun je bepalen of je wilt blijven dansen bij Let’s Dance. De contributie van een trainingsgroep bedraagt € 125,00 per dansjaar (10 maanden van 12,50 per maand, de maanden juli en augustus wordt geen contributie voor betaald).

Wedstrijdgroepen

De wedstrijdgroepen: Swing, X-Treme en Temptation nemen deel aan diverse wedstrijden door het hele land en verzorgen regelmatig (op aanvraag) optredens in de regio. De wedstrijdgroepen hebben de afgelopen jaren meerdere wedstrijd- en kampioenstitels behaald.

Inschrijvingen van een wedstrijdgroep verlopen middels de spotlightweken. Tijdens de spotlightweken kun je mee trainen met de voor jouw bestemde groep en zal er gekeken worden of je eventueel kunt aansluiten bij de wedstrijdgroep van jouw leeftijd.

De spotlightweken van 2024 worden in de loop van november weer bekend gemaakt. Ga je deelnemen aan een wedstrijdgroep zal een proefperiode volgen. Je start je dansseizoen in april en eindigt met nog enkele wedstrijden begin april/mei het jaar erop. De contributie voor een wedstrijdgroep bedraagt € 185,00 (Swing) of € 205,00 (X-Treme en Temptation) en dient bij stoppen een maand voor einde dansseizoen opgezegd te worden.

  • Swing (categorie 2: 9 tot 13 jaar)
  • X-Treme (categorie 3: 13 tot 16 jaar)