Wat is je rol binnen Let’s Dance?
Trainster Temptation.

Ilse v.d. Linden (01-05-1989)

Hoe lang geef je al training?
Ik moest eventjes terug kijken om te zien wanneer ik precies begonnen ben. Maar ik ben in 2011 gevraagd door Sanne van Moll om samen met haar X-Treme te gaan trainen. Het seizoen van 2011-2012 was dan ook mijn eerste seizoen als trainster. Op dit moment geef ik samen met Sanne van Moll les aan Temptation. Ik dank Sanne nog steeds dat ze mij de mogelijkheid heeft geboden om les te gaan geven bij Let’s Dance en doe dit nog steeds met veel plezier!

Dans je zelf ook nog?
Ikzelf dans zo af en toe nog eens mee met optredens. Dit vind ik erg leuk om te doen, zeker als we het kunnen combineren met onze meiden van Temptation. Dat is altijd heel erg gezellig!
Dansen blijft mijn passie en daar zal ik nooit echt helemaal afscheid van kunnen nemen!

Welke dans vind je het leukste die je ooit gedaan hebt en bij welke groep was dat?
Toen ik bij Let’s Dance kwam dansen begon ik bij de groep Temptation. Hier heb ik twee seizoenen mee gedanst. Na deze twee seizoenen werd onze groep opgeheven i.v.m. het besluit van vele meiden om te stoppen. Mijn allerleukste dans is mijn tweede dans met het nummer “Who run the world” van Beyoncé!

Wat vind je leuk aan Let’s Dance?
Let’s dance is een hele gezellige, dorpse, hechte vereniging! Het is erg leuk te zien dat het een ‘ons kent ons’ vereniging is. Als er wat georganiseerd wordt zijn er ook veel positieve en enthousiaste mensen die graag meedoen of meehelpen. Dat is in een tijd van nu erg bijzonder!

Wat wil je graag nog kwijt?
Ik hoop dat Let’s Dance nog lang mag voortbestaan en dat ik er nog lang aan mag deelnemen!