Mieke Maas (17-5-1996)

Wat is je rol binnen Let’s Dance?
Trainster Bubbles.

Hoe lang geef je al training?
Sinds 2008, ik ben begonnen in de groep 2-Enjoy samen met Sanne Diepens. Daarna ben ik Dance Power training gaan geven. Toen stond ik niet alleen met Sanne voor de groep, maar ook samen met Joëlly Brouwer. We hebben samen een super leuke tijd gehad met het training geven. Ik heb vorig jaar training gegeven aan de wedstrijdgroep Freeze, samen met Martine Verbeek en Susan Luijten. Sinds 2015-2016 ben ik gevraagd om de jongste wedstrijdgroep Bubbles training te gaan geven. Dit doe ik samen met Ellen Verhoeven.

Dans je zelf ook nog?
Jazeker, ik dans zelf bij de oudste wedstrijdgroep Temptation.

Welke dans vind je het leukste die je ooit gedaan hebt en bij welke groep was dat?
Het eerste of tweede jaar dat ik bij X-Treme zat. Dit was de dans met de rood-oranje pakken en een bruine pruik met een pony. Het was een beetje een buitenlandse dans. Ik kreeg toen training van Sanne van Moll en Pien Willen.

Wat vind je leuk aan Let’s Dance?
Dat we aan veel activiteiten deelnemen, vooral sinds ik bij Temptation dans. We doen aan verschillende optredens mee en we hebben veel connecties met organisaties van o.a. musicals, zoals Aïda waar ik ook aan mee heb gedaan.

Wat wil je graag nog kwijt?
Dat ik het altijd gezellig vind bij Let’s Dance. Iedere keer als we allemaal bij elkaar zijn, voelt het een beetje alsof je thuis bent.