Laat u onze leden nog meer in de spotlights staan?

Voor een vereniging zijn inkomsten van sponsoren van groot belang. Met extra inkomsten kunnen wij investeringen doen en zo het voortbestaan van onze vereniging waarborgen. Betere danslocaties, geluidsinstallaties, gebruik van spiegels, organiseren van activiteiten, het opzetten van shows. Kortom, allerlei zaken die het dansplezier vergroten van onze leden.

Natuurlijk moet sponsoring verenigbaar zijn met de doelstellingen van onze vereniging en mag sponsoring niet de objectiviteit, geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van onze vereniging in gevaar brengen.

Heeft u interesse om een sponsor van Let’s Dance te worden? Vraag dan hier ons sponsorplan aan en bekijk de mogelijkheden.

Groove Assembly

logo-rood-wn-144Heeft u een website nodig? Groove Assembly helpt u graag verder. Wij hebben ervaring en kennis met het bouwen van gebruiksvriendelijke en mooie websites, webshop en blogs. En natuurlijk heeft u een website nodig die uw klanten kunnen vinden. Ook daar houden we rekening mee.

http://websitenodig.nl

De Bengel Eersel

Bij De Bengel in Eersel kunt u heerlijk genieten van een kop koffie met gebak, een lunch of een diner. Het interieur is smaakvol ingericht met een historische voorstelling van het authentieke Eersel.

www.debengel.com

De Run Eersel

Bij de Run in Eersel kunt u terecht voor alle benodigdheden voor tuin en dier.

u kunt ons steunen door uw kassabon in te leveren in de Lets-dance unit.

http://parelrun.nl/wp-content/uploads/2016/06/run-web.jpg

Lexperience

Heb je een notaris nodig? Hieronder de website van Jan Tops.

Jan@lexperience.nl