Toernooi Let’s Dance 2018

U bevindt zich hier: :Home/Geen categorie/Toernooi Let’s Dance 2018

Toernooi Let’s Dance 2018

20160111002728

De datum is bekend! Ons 4e toernooi alweer wordt 25 februari 2018 gehouden in de Muzenval te Eersel!

Bovenstaand was de enthousiaste kop van ons nieuwsbericht. Helaas moeten we dit toernooi aan ons voorbij laten gaan. Het toernooi, zoals hieronder omschreven is, door externe factoren, niet meer haalbaar gebleken. Aangezien wij een toernooi professioneel willen neerzetten hebben we jammer genoeg moeten besluiten dit jaar geen toernooi te organiseren.

De voorbereidingen hiervoor zijn alweer in volle gang.

Deelname aan ons toernooi is mogelijk voor solo’s, dansparen/duo’s en dansgroepen. Dit in de categorieën Bambini’s, Minioren, Junioren A, Junioren B en Hoofdklasse voor zowel garde- als showdansen. Er zal gedanst worden volgens de onderling gemaakte afspraken van de BSG.

Nieuw dit jaar is, dat er buiten de juryleden (2) vanuit het BSG 3 externe juryleden (professionals) zijn uitgenodigd om te komen jureren. Wie onze juryleden zijn houden we nog even geheim!

Bij het showdansen (uitsluitend voor de groepen) kun je kiezen uit Freestyle of Thema.

Alle verenigingen zijn zeer zeker van harte welkom om deel te nemen aan ons dansevenement. Lijkt het jou of jouw vereniging wel wat om competitie te leveren in Eersel? Vul dan het contactformulier in. Dan sturen wij jou te zijner tijd een uitnodiging voor deelname.

 

About the Author:

Geef een reactie